Agent bedreigd door scootertuig in Emmen: "Pak je wapen! Schiet dan!" Nieuws
Auteur
10/10/2022 18:31

Agent bedreigd door scootertuig in Emmen: "Pak je wapen! Schiet dan!"


De scooterboys uit Emmen staan er weer goed op. Ze hadden blijkbaar weer een of ander scooterfeestje, maar aangezien dat overlast veroorzaakte, kwam een motoragent poolshoogte nemen.

De motoragent was rond 16:00 uur als eerste en enige agent aanwezig nadat de overlastmelding binnenkwam. Hij trof op de Huygensstraat een grote groep personen. Hij controleerde daar van een 20-jarige bestuurder van een motorscooter de papieren. De bestuurder bleek niet in het bezit van een rijbewijs en reed op een motorscooter zonder kentekenplaat. Hierop nam de agent de motorscooter in beslag. [...] Toen de agent met de bestuurder hierover in gesprek was, kwam een grote groep personen dreigend op hem af en sloten hem in. Ze riepen daarbij onder andere “Pak hem”.

Uiteraard laten deze 50 CC-gangsters helemaal niets in beslag nemen en belagen hem door als een stel hyena's met z'n allen om hem heen te gaan staan en "Pak je wapen! Schiet dan!" te roepen. 🎶 Het houdt niet op, niet vanzelf 🎵.

De politie roept iedereen op die iets weet over wat er zondagmiddag aan de Huygensstraat is gebeurd, die informatie met de politie te delen.

Trending vandaag

Trending vandaag

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties