Delen is lief

Email

Georgina Verbaan is 43 geworden en lijkt nog steeds op de 16-jarige Hedwig uit GTST

Gefeliciteerd Georgina Carolina Verbaan! Vandaag is de actrice, zangeres, presentatrice, columniste annex alleskunner 43 lentes jong geworden. Ze is inmiddels moeder van dochter Odilia Lilibet, kreeg relaties met o.a. Jort Kelder en schrijfster Maartje Wortel en is ze uitgesproken vegetariër geworden.

Het begon allemaal op 11-jarige leeftijd toen ze lid werd van de musicalgroep Harlekijn in Zoetermeer, in 1997 debuteerde ze als Hedwig Harmsen in Neerlands langst lopende soap Goede tijden, slechte tijden en 25 jaar later verschijnt ze nog steeds op het witte doek.

Zingen? Doe maar niet

Rond het jaar 2000 heeft ze met haar singles "if you want me" en "Ritmo" een poging gedaan om een zangcarrière op te bouwen, maar dat was, zoals je zelf ook kunt horen, weinig succesvol. Acteren was blijkbaar wel haar ding; ze heeft in meer dan 50 films, series en tv-programma's gespeeld met klassiekers als Costa!, Volle Maan, Mannenharten en Verliefd op Ibiza tot ’t Schaep met de 5 Pooten en Klem dat haar tot 2 keer toe een Gouden Kalf opleverde.

Artikel delen

Embed code

Playboy betaalt belastingschuld

Vanwege een belastingschuld besloot ze in december 2004 in de Nederlandse Playboy te poseren met een twaalf pagina's tellende blootreportage, we weten het nog goed, waarbij iedereen niet uitgesproken raakte over haar borsten die ineens een stuk groter waren dan voorheen. Op dat moment had ze een relatie met Jort Kelder, kreeg ze in 2010 een dochter met trompettist Rob van de Wouw, maar in december 2019 switchte ze van team en maakte Verbaan bekend dat zij een relatie met Maartje Wortel heeft. Inmiddels is ook deze relatie ter ziele en gaat ze, voor zover wij weten, single door het leven.

Genoeg geschreven, het is tijd voor een tiental foto's waarna we kunnen concluderen dat ze er eigenlijk nog steeds als de 16-jarige Hedwig uitziet. Maar wat is haar geheim?

1986 (±)

1999

  BSR Agency

2001

  BSR Agency

2006

  BSR Agency

2007

  BSR Agency

2008

  BSR Agency

2009

  BSR Agency

2013

  BSR Agency

2016

  BSR Agency

2020

  BSR Agency

Zeker even checken

Topreactie (+)

Rotterdam zuid, het enige goeie wat daar vandaan komt is de bus zo snel mogelijk er vandaan 

Reacties ()

Skoften app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail