Georgina Verbaan is 43 geworden en lijkt nog steeds op de 16-jarige Hedwig uit GTST Hot shots
Auteur
09/10/2022 15:01

Georgina Verbaan is 43 geworden en lijkt nog steeds op de 16-jarige Hedwig uit GTST


Gefeliciteerd Georgina Carolina Verbaan! Vandaag is de actrice, zangeres, presentatrice, columniste annex alleskunner 43 lentes jong geworden. Ze is inmiddels moeder van dochter Odilia Lilibet, kreeg relaties met o.a. Jort Kelder en schrijfster Maartje Wortel en is ze uitgesproken vegetariër geworden.

Het begon allemaal op 11-jarige leeftijd toen ze lid werd van de musicalgroep Harlekijn in Zoetermeer, in 1997 debuteerde ze als Hedwig Harmsen in Neerlands langst lopende soap Goede tijden, slechte tijden en 25 jaar later verschijnt ze nog steeds op het witte doek.

Zingen? Doe maar niet

Rond het jaar 2000 heeft ze met haar singles "if you want me" en "Ritmo" een poging gedaan om een zangcarrière op te bouwen, maar dat was, zoals je zelf ook kunt horen, weinig succesvol. Acteren was blijkbaar wel haar ding; ze heeft in meer dan 50 films, series en tv-programma's gespeeld met klassiekers als Costa!, Volle Maan, Mannenharten en Verliefd op Ibiza tot ’t Schaep met de 5 Pooten en Klem dat haar tot 2 keer toe een Gouden Kalf opleverde.

Playboy betaalt belastingschuld

Vanwege een belastingschuld besloot ze in december 2004 in de Nederlandse Playboy te poseren met een twaalf pagina's tellende blootreportage, we weten het nog goed, waarbij iedereen niet uitgesproken raakte over haar borsten die ineens een stuk groter waren dan voorheen. Op dat moment had ze een relatie met Jort Kelder, kreeg ze in 2010 een dochter met trompettist Rob van de Wouw, maar in december 2019 switchte ze van team en maakte Verbaan bekend dat zij een relatie met Maartje Wortel heeft. Inmiddels is ook deze relatie ter ziele en gaat ze, voor zover wij weten, single door het leven.

Genoeg geschreven, het is tijd voor een tiental foto's waarna we kunnen concluderen dat ze er eigenlijk nog steeds als de 16-jarige Hedwig uitziet. Maar wat is haar geheim?

1986 (±)

1999

BSR Agency

2001

BSR Agency

2006

BSR Agency

2007

BSR Agency

2008

BSR Agency

2009

BSR Agency

2013

BSR Agency

2016

BSR Agency

2020

BSR Agency

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties