Delen is lief

Email

Wat sneu: Royaltykenner Marc van der Linden photoshopt zichzelf bij Queen Elizabeth

Nog geen jaar geleden was Marc van der Linden nog een van de bekendste royaltyverslaggevers van ons land en konden we hem zo'n beetje dagelijks bij RTL Boulevard vinden. Eind 2021 stopte hij daarmee, naar eigen zeggen vanwege de impact die de aanslag op Peter R. de Vries op hem heeft gehad, maar er gaan behoorlijk wat andere verhalen rond, voornamelijk bij onze vrienden van Roddelpraat. Drugsgebruik (crystal meth), het regisseren van zijn eigen pikante films en seksueel grensoverschrijdend gedrag, om er maar een paar te noemen.

Hoe dan ook, Marcie Kwarkie staat nu in het vizier bij Yvonne Coldeweijer, want zij betrapte hem op wel een héle sneue manier van aandacht vragen. Hij schrijft namelijk nog steeds een column voor het blad 'Royalty' en in zijn meest recente werk vertelde hij over de keren dat hij wijlen Queen Elizabeth had ontmoet, met daarbij een foto van hem met de koningin. Daar besloot Yvonne eens wat verder in te duiken, en wat blijkt? Zowel de koningin als Marc zijn uit andere foto's geknipt en samengevoegd en voor een andere achtergrond gezet.

Proberen weer een beetje positief in de spotlight komen te staan is prima, maar dit lijkt ons niet de meest handige manier.

  Instagram/lifeofyvonne
  Instagram/lifeofyvonne
  Instagram/lifeofyvonne
  Instagram/lifeofyvonne
  Instagram/lifeofyvonne

Anderen bekeken ook

Topreactie (+)

Boeien! Er zijn écht mensen die in de showbizz wereld denken dat waarheden bestaan? De nepwereld van Marc is dezelfde nepwereld als die van Yvonne zelf. Maar het feit dat er voedingsbodem is voor de ellende van anderen geeft aan hoe triest veel Nederlanders in elkaar steken. Voor context: in GB is het natuurlijk nog veel triester gesteld.

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail