Wat sneu: Royaltykenner Marc van der Linden photoshopt zichzelf bij Queen Elizabeth Shownieuws
Auteur
04/10/2022 11:15

Wat sneu: Royaltykenner Marc van der Linden photoshopt zichzelf bij Queen Elizabeth


Nog geen jaar geleden was Marc van der Linden nog een van de bekendste royaltyverslaggevers van ons land en konden we hem zo'n beetje dagelijks bij RTL Boulevard vinden. Eind 2021 stopte hij daarmee, naar eigen zeggen vanwege de impact die de aanslag op Peter R. de Vries op hem heeft gehad, maar er gaan behoorlijk wat andere verhalen rond, voornamelijk bij onze vrienden van Roddelpraat. Drugsgebruik (crystal meth), het regisseren van zijn eigen pikante films en seksueel grensoverschrijdend gedrag, om er maar een paar te noemen.

Hoe dan ook, Marcie Kwarkie staat nu in het vizier bij Yvonne Coldeweijer, want zij betrapte hem op wel een héle sneue manier van aandacht vragen. Hij schrijft namelijk nog steeds een column voor het blad 'Royalty' en in zijn meest recente werk vertelde hij over de keren dat hij wijlen Queen Elizabeth had ontmoet, met daarbij een foto van hem met de koningin. Daar besloot Yvonne eens wat verder in te duiken, en wat blijkt? Zowel de koningin als Marc zijn uit andere foto's geknipt en samengevoegd en voor een andere achtergrond gezet.

Proberen weer een beetje positief in de spotlight komen te staan is prima, maar dit lijkt ons niet de meest handige manier.

Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne
Instagram/lifeofyvonne

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties