BIOS uitlezen...
Vrouwenmeppers slaan 20-jarig slachtoffer gebroken kaak na mislukte versierpoging in Amsterdam Nieuws
Auteur
03/10/2022 10:34

Vrouwenmeppers slaan 20-jarig slachtoffer gebroken kaak na mislukte versierpoging in Amsterdam


Een gezellig avondje stappen in de nacht van 16 op 17 juli eindigde voor een 20-jarige vrouw in een nachtmerrie: acht schroeven in haar kaak en zes weken lang nauwelijks praten of eten. Waarom? Ze kreeg keiharde klappen van twee mannen, waarnaar de politie uiteraard op zoek is.

De bizarre reden was dat een van de mannen haar probeerde te versieren, maar daar was de vrouw niet van gediend. Opeens wordt ze bij haar linkerborst gegrepen, van achter bij haar strot gepakt en wordt er dusdanig op haar ingebeukt dat ze diezelfde avond nog op de operatietafel ligt. Omstanders hebben de mannen en hun slachtoffer uit elkaar gehaald maar dat was voor het slachtoffer in elk geval te laat.

Zoals gezegd is de politie op zoek naar onderstaande verdachten, waarvan er eentje wordt verdacht van mishandeling en aanranding, en de tweede van "alleen" mishandeling. Meer info en het telefoonnummer vind je hier.

UPDATE: dat is snel: naar aanleiding van de beelden heeft één van de twee daders zich al gemeld.
UPDATE 2:
de dader die zich gemeld heeft lijkt Tayrell W. te zijn, een voetballer van FC Volendam. Sonny Sier, woordvoerder van de club, zei hierover:

We kunnen nog niet zeggen of zijn betrokkenheid consequenties heeft voor zijn voetbalcarrière. We zijn op dit moment bezig de feiten te verzamelen om tot een zo goed mogelijk beeld te komen. Daarna kunnen we een standpunt innemen.

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties