BIOS uitlezen...
Must see: dit waren de 3 meest opvallende OEPS-momenten in de maand september Random
Auteur
30/09/2022 18:01

Must see: dit waren de 3 meest opvallende OEPS-momenten in de maand september


Ja ja, en toen zat ook september er alweer bijna op. Time flies, when you're having so much geen leven, allerlei crisissen en drama in de wereld. Maar, voordat we de maand écht afsluiten en hopen op een betere, hebben we eerst nog een verse "must see top 3" voor jullie (yessss, dat rijmt).

Vandaag in de top 3: de meest opvallende OEPS-momentjes van september die je gewoon gezien moet hebben, of je nou wil of niet. 📹

1. "Beelden van Nicol Kremers die vreemdgaat"

Er waren al eerder wat roddels dat mevrouw Gillis Kremers een scheve schaats had gereden (CODE ROOD!), maar volgens Roddelpraat zijn er nu (nieuwe) beelden uitgelekt waarin te zien is dat Nicol met een rijke Duitser op een parkeerplaats staat te tongworstelen. Dit zou overigens ook dé aanleiding zijn geweest dat Petertje onlangs naar verluidt wat grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond. Catastrofe!

2. Ongelukkig momentje tijdens uitzending van Jinek

Eva Jinek wil blijkbaar niet alleen een soort 'juicechannel' beginnen om aan haar kijkcijfers te werken, tegenwoordig zet ze ook het publiek in om (vooral mannelijk) Nederland naar haar programma te laten kijken. 👀

3. Pestkop komt vader van zijn slachtoffer tegen

Deze bully dacht zijn slachtoffer wel te grazen te kunnen nemen en rende hem achterna tot aan zijn huis, maar daar trof hij moedertje Karma aan. Of vadertje, in dit geval. We gokken dat 'ie dit niet nog een keer doet.

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties