Politie ontdekt belastende beelden op Snapchat van verdachte fatale mishandeling Carlo Heuvelman Nieuws
Auteur
30/09/2022 10:30

Politie ontdekt belastende beelden op Snapchat van verdachte fatale mishandeling Carlo Heuvelman


Je kunt het je vast nog wel herinneren, maar hierbij een kleine geheugenrefresh: in de nacht van 13 op 14 juli vond er een gruwelijke mishandeling plaats voor café De Bierexpress op Mallorca, waarna het slachtoffer Carlo Heuvelman 4 dagen later overleed. Er werd een groepje verdachten aangehouden en de strafzaak begint aankomende dinsdag 4 oktober.

Nu heeft de politie van één van de verdachten wel behoorlijk belastend bewijs gevonden, en wel op Snapchat. Daarop zou Lars van den H. een video hebben geplaatst van zijn bloederige knokkels, met het bijschrift "Even straatgevecht gehad". De beelden zijn gemaakt in de vakantievilla waar hij op dat moment verbleef. Wat later filmde hij de andere jongens in het huis, waarbij de politie mannenstemmen hoorde:

Het hoofd lag gewoon zo op de grond. Dus ik wil gewoon niet weten wat er aan de hand is.

Kleine kanttekening: de politie kan niet duidelijk definiëren of er 'het hoofd' of 'boven' werd gezegd. Hoe dan ook, dat ziet er voor deze Lars niet zo heel lekker uit, want eerst iemand kapottrappen, daar een leuke Snap over maken en daarna keihard ontkennen dat je geschopt en geslagen hebt? Daar gaat waarschijnlijk niemand intrappen...

Een item uit Opsporing Verzocht van een jaar geleden

/ / Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

/ / Reacties