Gebruikers nieuwe en peperdure iPhone 14 Pro over de zeik: camera trilt en ratelt bij gebruik Tech
Auteur
20/09/2022 12:00

Gebruikers nieuwe en peperdure iPhone 14 Pro over de zeik: camera trilt en ratelt bij gebruik


Ophef, altijd leuk! Dit keer over de gloednieuwe iPhone 14 Pro en Pro Max, die onlangs zijn uitgebracht. Volgens Apple de beste die ze ooit gemaakt hebben. Nou, dat belooft wat dus. Het prijskaartje: iets meer dan 1300 euro voor de Pro en ruim 1500 euro voor de Pro Max. Halléluja, dan mag je wel iets verwachten natuurlijk.

De dochter van Steve Jobs liet echter al weten niet echt onder de indruk te zijn, maar nu duiken er ook veel berichten en video's op van gebruikers die merken dat de camera als een bezetene lijkt te trillen tijdens het gebruik van apps als Instagram en Snapchat. En scherpstellen is daarbij natuurlijk onmogelijk.

Softwareprobleem

Mensen maken zich zorgen, want ze zijn bang dat door het getril de camera in hun telefoon beschadigt waardoor ze weer dure reparaties staan te wachten. Echter, klein detail: het gebeurt niet tijdens het gebruik van de Apple camera-app, maar alleen in third party-apps zoals Instagram en Snapchat. Wat betekent dat? Precies, die hebben hun apps nog niet bijgewerkt en hun software is dus (nog) niet helemaal compatible met het nieuwe model iPhone. Apple zou echter toch werken aan een fix die ergens volgende week klaar zou moeten zijn.

Veel besproken

Veel besproken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties