BIOS uitlezen...
Lil' Kleine wéér betrokken bij zware mishandeling in Club Air Amsterdam Shownieuws
Auteur
17/09/2022 10:08

Lil' Kleine wéér betrokken bij zware mishandeling in Club Air Amsterdam


Ja hoor, daar gaan we weer! Afgelopen nacht is er in Club Air (Amsterdam) een vechtpartij geweest tussen Lil' Kleine (en een stuk of 12 vrienden) en een aantal andere aanwezigen. Naar verluidt kent en haat Lil' Drank & Drugsprobleem het slachtoffer al een tijdje en heeft 'ie zelf de eerste klappen uitgedeeld. Vervolgens is deze persoon buiten ook nog eens door een stuk of 12 vrienden van Jorik toegetakeld.

Slachtoffer heeft aangifte gedaan

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en als we de juicekanalen mogen geloven is zijn gezicht aardig toegetakeld. Advocaat Nienke Hoogervorst ontkent uiteraard dat hij bij het geweldsincident betrokken was:

Jorik is gisteravond in Club Air lastiggevallen en vervolgens is hij door een beveiliger naar zijn auto begeleid en vertrokken. Jorik is niet betrokken bij wat zich daarna buiten de club heeft afgespeeld en heeft daar ook geen weet van. Wij zijn niet bekend met een aangifte

We snappen best dat je hebt uitgekeken om eindelijk weer eens op een podium te staan, maar als je dan gecanceld wordt omdat het TikTak-festival z'n keutel intrekt na bakken kritiek, dan weet je in ieder geval zeker dat je de rest van het jaar sowieso nergens meer geboekt wordt. Misschien is dat maar beter ook.

instagram/lifeofyvonne
instagram/lifeofyvonne
instagram/lifeofyvonne
instagram/lifeofyvonne

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!

Reacties

Reacties