BIOS uitlezen...
Netflix onthult de officiële trailer van The School for Good and Evil Films
Auteur
15/09/2022 16:24

Netflix onthult de officiële trailer van The School for Good and Evil


In het dorpje Gavaldon delen twee buitenbeentjes en beste vriendinnen, Sophie (Sophia Anne Caruso) en Agatha (Sofia Wylie) een bijzondere band. Sophie, een goudharige naaister, droomt ervan haar sombere leven te ontvluchten om een prinses te worden. Terwijl Agatha, met haar rauwe stijl en eigenzinnige moeder, het in zich heeft om een echte heks te worden. Op een nacht, onder de bloedrode maan, neemt een machtige kracht hen mee naar The School for Good and Evil waar de ware verhalen achter elk groot sprookje beginnen.

Toch gaat er meteen iets mis

Sophie wordt naar de School for Evil gestuurd, onder leiding van de glamoureuze en felle Lady Lesso (Charlize Theron), en Agatha naar de School for Good, onder leiding van de stralende en vriendelijke Professor Dovey (Kerry Washington). Alsof het wennen op school met de nakomelingen van de Wicked Witch (Freya Parks), Captain Hook (Earl Cave) en King Arthur (Jamie Flatters) al niet moeilijk genoeg is, kan volgens de Schoolmaster (Laurence Fishburne) alleen de kus van ware liefde de regels veranderen en de meisjes naar hun rechtmatige school sturen. 

Wanneer plots een duister en gevaarlijk figuur (Kit Young), die mysterieuze banden heeft met Sophie, opduikt en dreigt om de school en de wereld daarbuiten volledig te vernietigen, moeten ze alles op alles zetten om tot een happily ever after te komen.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Reacties

Reacties

Personen