BIOS uitlezen...
Voor tenminste €390.000 ben jij straks (als het mag) de eigenaar van een Ferrari Purosangue! Automotive
Auteur
15/09/2022 12:01

Voor tenminste €390.000 ben jij straks (als het mag) de eigenaar van een Ferrari Purosangue!


Dat ook Ferrari met een crossover-model zou komen kondigden ze in 2018 al aan en naar mate de geruchten over de auto toenamen, namen ook de pre-orders hand over hand toe. Volgens Ferrari zelf werd het pas écht gekkenwerk toen ze de video lanceerden waarin het geluid van de motor te horen was. Niks geen elektrische of hybride toestanden, maar gewoon een ouderwets fossiel V12-monster.

Mop moppppppp 🏎💨💨💨

Verdien jij eigenlijk wel een Purosangue?

Met zo'n V12 en 725 pk onder de motorkap haalt hij een topsnelheid van 310 km/u en sprint 'ie in 3,3 seconden naar de 100. Mocht je toevallig wél geld als water hebben en de nieuwe eigenaar van Ferrari's eerste SUV willen worden, dan moet je ook nog het geluk hebben dat je er überhaupt een mág kopen. Je moet ten eerste al klant van het Italiaanse merk zijn en de dealers bepalen hoe loyaal je bent en of je wel een Purosangue verdient.

Volgens de fabrikant rollen er in een tijdsbestek van vijf jaar zo'n 15.000 - 18.000 auto's van de band, dus je moet er wel snel bij zijn. In Italië ligt de vraagprijs van dit boodschappenwagentje zo rond de €390.000 maar hoeveel hij in ons kikkerlandje moet gaan kosten is nog niet bekend aangezien er nog geen CO2-waarde is bepaald. Want je weet: de vervuiler betaalt!

Wat denk jij, wordt dit de nieuwe Lamborghini Urus of Aston Martin DBX-killer? 🧐

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!

Reacties

Reacties

Personen