Gelekte opnames: Sywert van Lienden zei 'gillend rijk' te worden van mondkapjesdeal Nieuws
Auteur
14/09/2022 12:16

Gelekte opnames: Sywert van Lienden zei 'gillend rijk' te worden van mondkapjesdeal


Kun je je die ene mondkapjesdeal nog herinneren waarvan Hugo de Jonge beweerde zich er niet actief mee te hebben bemoeid, waarvan achteraf bleek dat hij wel degelijk een vinger(tje) in de pap had? Nou, het onderzoek naar deze deal loopt dus nog steeds en vandaag blijkt dat er geluidsopnamen zijn waarin hoofdrolspeler Sywert van Lienden voor een om niet-stichting toch wel een aantal opmerkelijke *kuch* uitspraken doet.

In ieder geval is één eis dat we alle vier gillend rijk worden, want het is één grote middelvinger van de overheid. Ik ga dit echt serieus voor geen goud vrijwillig doen

Heb je ook altijd dat je intenties goed zijn, maar er ineens miljoenen euro's jouw kant op vliegen waar je eigenlijk helemaal niet om hebt gevraagd?

Sywert had 'andere intenties'

"Deze fragmenten zijn gelekt in aanloop naar de publicatie van t Deloitte-rapport. Dit gesprek op 12 april komt daarin uitgebreid en in context aan bod. Uit dit 3u15 min durende gesprek en de dagen erna blijkt een andere intentie en strekking. Na publicatie zal ik verder reageren."

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties