Eeuwig zonde: Gwen Stefani volledig onherkenbaar tijdens interview, kijkers in shock Shownieuws
Auteur
14/09/2022 11:15

Eeuwig zonde: Gwen Stefani volledig onherkenbaar tijdens interview, kijkers in shock


Voor een heleboel jongens die de 90's bewust hebben meegemaakt (ondergetekende inclusief) was Gwen Stefani toch wel een beetje de natte droom. Een beetje alternatief, net even anders dan anders, maar vooral heel natuurlijk. De videoclips van No Doubt waren dan ook altijd genieten want daarin krioelde ze heerlijk in strakke jurkjes of truitjes over je scherm... Lang leve TMF!

Nu wordt iedereen natuurlijk ouder en is ook Gwen Stefani geen 25 meer. Duh. Ze is inmiddels 52, maar na haar laatste interview in de Late Show with Seth Myers lijkt ze daar toch wel een beetje moeite mee te hebben. Fans waren dan ook in shock, want wie was in vredesnaam die vrouw die zich daar Gwen Stefani noemde? Compleet onherkenbaar, volledig volgebotoxt en plastisch flink te grazen genomen, brrrrrr... Toch wel een schril contrast met een uitspraak over ouder worden die ze eerder deed:

It's a natural thing to think about, your evolution… in nature you see it all the time. We're just born to die. You can think of it like it's a tragedy… but you're finding what is the truth, what is important.

Te oud voor korte rokjes?

Overigens heeft Stefani wel het nodige gezeur over haar leeftijd gehad. In 2020 deed ze een optreden in een kort jurkje/jasje/ding, waarbij ze een "wannabe-Ariana Grande" werd genoemd en dat ze hier wellicht toch wat te oud voor was. Zou dat de druppel geweest zijn? Oordeel vooral zelf!

Doe ons deze Gwen maar <3

Nog meer interessants

Nog meer interessants

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties