Opsporing verzocht: kaak van 19-jarige jongen doormidden geslagen na dansje in fontein in Den Bosch Nieuws
Auteur
14/09/2022 10:06

Opsporing verzocht: kaak van 19-jarige jongen doormidden geslagen na dansje in fontein in Den Bosch


Een leuk avondje stappen in Den Bosch eindigde voor deze 19-jarige lolbroek extreem heftig: een doormidden geslagen kaak waardoor hij direct onder het mes moest, 3 weken lang nauwelijks heeft kunnen praten en uiteindelijk zelfs zijn schooljaar opnieuw moest doen. Waarom? Hij deed een dansje in een fontein.

Jup, dat was het. De jongen zocht geen ruzie, viel niemand lastig maar besloot na een avondje in de kroeg (en waarschijnlijk de nodige drankjes) even in de Drakenfontein voor het treinstation te stappen en een dansje te doen. Dat merkte ook een groepje mensen bij de taxistandplaats op, waarna twee heren even een kijkje gingen nemen. Dat liep al vrij snel uit de hand, want na een kleine woordenwisseling sloeg een van de twee mannen de dansende jongen, die inmiddels uit de fontein was gestapt, zo hard op zijn gezicht dat hij knock-out ging en zijn kaak doormidden brak.

Toen ik bijkwam deed het enorm veel zeer. Mijn kaak was doormidden, dat verklaarde de pijn Mijn vrienden moesten hem tegenhouden. Hij bleef heel agressief. [...]
Ik heb nu een pin in mijn kaak zitten die de boel bij elkaar heeft gehouden. Ik heb drie weken niet kunnen praten, en acht weken niet kunnen eten. Al met al heeft het een behoorlijke impact op mijn leven.

De belager wist van geen ophouden, maar gelukkig wisten de vrienden van het slachtoffer de man tegen te houden. Uiteraard wil de politie wel even een hartig woordje met deze dader wisselen, dus herken je deze 20- tot 22-jarige man met donkere huidskleur en opgeschoren haar? Bel dan even met oom agent.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties