Eva Jinek doet poging Jort Kelder te slopen om zelfmoordgrap maar faalt keihard TV
Auteur
08/09/2022 10:38

Eva Jinek doet poging Jort Kelder te slopen om zelfmoordgrap maar faalt keihard


Oh jawel hoor, er was weer eens gedoe, ophef en gezeur en dit keer was Jort Kelder aan de beurt. Waarom? Nou, een volgens velen compleet misplaatste zelfmoordgrap tijdens een gesprek over millennials en hun extreme overgevoeligheid in zijn eigen Jortcast. Even kijken en luisteren:

Eva vs Jort

Het gaat hier dus om de uitspraak dat het dan maar beter is dat ze er een eind aan maken. Twitteraars over hun theewater, hoe kun je hier nou grappen over maken, Jort zou zelfs mensen aanzetten tot zelfmoord, kortom: het standaardriedeltje. Hierop werd de goedbretelste Kelder uitgenodigd bij Jinek om hier eens even over te praten, en Eva had haar messen al geslepen. Een lekker sensatiegesprekje, dat kon Eva wel gebruiken, maar dat liep net even anders. Jort  was namelijk niet van plan zich op de blote knietjes over te geven. Integendeel! Het begon al direct na het tonen van het gewraakte fragment waarna de hele studio in lachen uitbarstte, maar Jinek zag dat anders: 

Je hoort de reactie al hier in de studio. Mensen vinden dat walgelijk.

En daarmee was de toon gezet. Bekijk hier het gehele fragment:

Wat vind jij?

Voor de volledigheid kun je de complete uitzending hieronder bekijken, maar wie heeft hier nou gelijk? Jort, die nergens spijt van heeft en de grap morgen zo weer zou maken, of Eva, die het opneemt voor alle mensen die natuurlijk keihard gekwetst zijn en er waarschijnlijk inmiddels een eind aan willen maken?

Poll

Poll

De volledige uitzending

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties