BIOS uitlezen...
Netflix moet films met homoseksualiteit gaan censureren in de Arabische Golfstaten Tech
Auteur
13/09/2022 12:30

Netflix moet films met homoseksualiteit gaan censureren in de Arabische Golfstaten


Oké, het is nog slechts een verzoek van Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Koeweit, Oman en Qatar, maar toch. Zij willen in elk geval dat Netflix alle "aanstootgevende inhoud" van de dienst verwijdert. Wat daarmee bedoeld wordt? Nou, alles dat ook maar zijdelings met homoseksualiteit te maken ZOU KUNNEN hebben. Daar houden ze in die landen niet zo van.

Er wordt zelfs al gesuggereerd dat Netflix in de Golfstaten verboden zou kunnen worden omdat hun content ook kinderen zou kunnen bereiken, en die zouden toch eens twee mannen of vrouwen kunnen zien... Eerder noemde een Saoedische gedragsconsulent Netflix al een "officiële sponsor van homoseksualiteit". Nooit geweten dat je zoiets kunt sponsoren maar je leert toch elke dag weer bij.

Als Netflix daadwerkelijk overgaat tot verwijderen van al die content dan wordt het overigens een behoorlijk rustige bedoening op de streamingdienst, want knappe jongen die daar nog een recente serie of film op weet te vinden waar geen homo of lesbiënne in te zien is...

Niet de eerste keer dat Netflix met protesten te maken krijgt

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties