BIOS uitlezen...
Buitenkansje: eigenaar worden van de bekende nachtclub Pacha op Ibiza Random Danny Wade
Auteur
07/09/2022 10:45

Buitenkansje: eigenaar worden van de bekende nachtclub Pacha op Ibiza


Pacha was één van de eerste clubs die haar deuren opende op Ibiza in de jaren 70, samen met Amnesia, maar het is ook nog steeds één van de meest populaire clubs op het eiland waar iedereen graag naartoe wil.

Goedkoper is het er overigens niet op geworden de laatste jaren: waar je 20 jaar geleden al 7 euro moest betalen voor een flesje water, een kleine 15 euro voor een vodkaatje Sprite en 200 euro voor een VIP-tafeltje van 40 bij 40 centimeter voor 4 personen, ben je daar tegenwoordig gewoon het dubbele voor kwijt. Maar, al die tafeltjes kunnen binnenkort van jou zijn, want de Pacha staat namelijk te koop!

500 miljoen euro

Volgens diverse kranten staat de club te koop voor 400 tot 500 miljoen euro. Ricardo Urgell, die het oprichtte in 1973, had het in 2017 al verkocht aan het Amerikaanse investeringsfonds Tritanic Capital Partners dat nu 87% van de het bedrijf in handen heeft. De huidige eigenaar spreekt de verkoop-verhalen echter tegen en zegt dat de Pacha op zoek is naar nieuwe investeerders voor uitbreiding in de toekomst.

Pacha in 1999

Pacha in 2022

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties