Geschifte bestuurder knalt na ruzie met zijn auto een terras in Renesse op Nieuws
Auteur
24/08/2022 10:50

Geschifte bestuurder knalt na ruzie met zijn auto een terras in Renesse op


Ah, Renesse, waar vroeger de halve Nederlandse jeugd naartoe ging om een week lang straalbezopen op het strand te liggen en 's avonds de kroegen en clubs in te gaan maar waar nu eigenlijk weinig meer te beleven valt... Alhoewel, het liep daar onlangs wel stevig uit de hand want na een ruzie, die zich buiten ook nog flink voortzette, besloot deze randdebiel zijn auto erbij te pakken en tot twee keer toe te proberen zijn tegenstanders omver te rijden door gewoon het terras op te knallen.

Uiteindelijk raakte er naar verluidt één iemand gewond, de terrasbeuker is met behulp van een taser en pepperspray gearresteerd. De dader bleek een 51-jarige inwoner van Hellevoetsluis die ruzie kreeg met het personeel van een van de horecazaken. De eigenaar van De Zoom reageerde:

Samen met onze portiers hebben ze geprobeerd hem rustig te krijgen, maar hij ging helemaal door het lint. We hadden iedereen naar binnen gebracht en de deuren op slot gedaan. Gelukkig is daardoor ernstiger voorkomen. Maar het is verschrikkelijk. Iedereen is van slag. (Bron: pzc.nl)

Vanuit een andere hoek

Ook interessant

Ook interessant

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair