Geraldine Kemper zegt sorry voor niet-inclusieve tepelcover van Linda Shownieuws
Auteur
17/08/2022 10:22

Geraldine Kemper zegt sorry voor niet-inclusieve tepelcover van Linda


Over de nieuwe cover van Linda Magazine was gisteren best wel het een en ander te doen. In eerste instantie omdat er anno 2022 blijkbaar een statement moet worden gemaakt dat vrouwentepels er ook gewoon mogen zijn, maar 2022 zou 2022 niet zijn als er niet wat over inclusiviteit te zeggen valt.

Volgens een aantal lezers van het blad was de cover klaarblijkelijk niet inclusief genoeg. Niet alle soorten tepels en (geamputeerde) borsten voelden zich vertegenwoordigd volgens journalist Tatjana Almuli en daar was Geraldine het, in retrospectief, blijkbaar wel mee eens. "Ik kan eigenlijk niets anders zeggen dan dat ze gelijk heeft".

Includeer bijvoorbeeld ook dikke vrouwen, of vrouwen met grote borsten, saggy boobs en vrouwen met een geamputeerde borst

De les die 'Gerrie' heeft geleerd: "Wie staan er nog meer op de cover? Is het inclusief genoeg? Representeren we iedereen? En als het antwoord nee is, kan ik meehelpen met nadenken wie er dan wel op de cover naast mij komt te staan".

De les die wij hebben geleerd: het is ook nooit goed.

Het bericht dat ze op Instagram ontving

Nog meer interessants

Nog meer interessants

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties