'Peter Gillis gooit gezin met 2 kleine kinderen van vakantiepark Prinsenmeer' Shownieuws instagram/kremersnicol
Auteur
16/08/2022 14:31

'Peter Gillis gooit gezin met 2 kleine kinderen van vakantiepark Prinsenmeer'


Een nieuwe dag en een nieuwe dosis drama voor de Massa is Kassa-familie, althans zo lijkt het, want vandaag heeft een niet zo vrolijke moeder haar beklag over meneer Gillis gedaan.

De nietsvermoedende zoon van Mia, die eerder die dag met zijn gezin op vakantiepark Prinsenmeer was aangekomen, reed met zijn elektrische step over het park toen hij 'de heer Peter Gillis' tegen het imposante lijf liep. Al vrij snel kreeg hij te horen dat dit soort stepjes VERBOTEN zijn en toen Peter hem naar het nummer van zijn staplek vroeg, gaf hij aan dat hij dit niet wist omdat hij pas net was aangekomen. Daar nam ons Peterke blijkbaar geen genoegen mee en vertelde dat hij z'n spullen kon pakken en met de rest van zijn gezin weer naar huis kon gaan.

Daar had 'meneer Gillis' blijkbaar geen boodschap aan:

Mijn zoon zei maar luister eens ik ben hier met 2 kleine kinderen en heb een paar biertjes op ik kan nu echt niet meer rijden , Peter zei interesseert me niet hoe je het doet , jij gaat er vandaag af . Vervolgens heeft mijn zoon gevraagd of dat aub de Caravan mocht blijven staan tot de ochtend erop ivm met zijn 2 kleine kindjes, de zoon Mark heeft gezorgd dat dit dan mocht maar mijn zoon moest om half 12 's avonds nog een hotel zoeken en met zijn vrouw en 2 kleine kindjes zo over straat bijna in de nacht en naar een hotel om te slapen, Peter Gillis zei en voor 10 uur morgenvroeg die caravan eraf of anders sleep ik hem persoonlijk eraf. Vervolgens ging hij ook nog tekeer tegen zijn zoon , echt niet normaal zo tekeer ging hij!

Jij gaat er vandaag af!

Kan iedereen wel zeggen dat het alleen maar geruchten zijn, maar het hep op Feesboek gestaan dus dan is het gewoon waar hè!

"Ik vind dit geen reden om Peter Gillis te ontslaan"

Peter en Nicol staan de laatste tijd behoorlijk vaak (tot vervelends toe) in de spotlights, zo loopt er een aanklacht tegen hem omdat hij Nicol in haar rug en neus beet, in haar borsten kneep en een oorbel eruit rukte, lopen de mieren over het aanrecht en wordt er weer een enorme bende op een vakantiepark aangetroffen.

Gelukkig zijn de mannen van Vandaag Inside weer op tv om de boel weer te duiden en ook over dit onderwerp had Johan wel een mening.

/ / Nog meer interessants

Meer over
Delen

/ / Reacties