Uh oh. Is Jan Roos door twee vrouwen als ordinaire vreemdganger exposed? Shownieuws
Auteur
15/08/2022 09:54

Uh oh. Is Jan Roos door twee vrouwen als ordinaire vreemdganger exposed?


Het zit Jan Roos de laatste tijd niet echt mee. Eerst wordt hij van Twitter geknikkerd omdat hij iets over Pride Amsterdam zei en nu wordt 'ie door Anouk en Lieve 'geëxposed' als ordinaire vreemdganger. Er is blijkbaar het één en ander in DM's geslide waarbij de gesprekken al snel een bepaalde kant op gingen. Het bewijs is afgelopen weekend naar TikTok ge-upload en als je de video pauzeert dan kun je gezellig meelezen.

Wat ze (volgens Jan) dan weer toevallig net niet in deze video hebben gezet is dat hij al lang en breed in de gaten had dat 'ie erbij werd genaaid.

Het is wel erg flauw dit. Want de teksten dat ik zei dat ik ze heus wel door had staat er ff niet bij. Ook dat ik het negeerde omdat het duidelijk een prank is. Heel vermoeiend. Dus toen ik op een gegeven moment zei dat ik echt wel in de gaten had dat het een grap was hebben ze dit ervan gemaakt. Heel slap.

Een ordinaire actie om de #Roddelpraat-presentator 'terug te pakken' of misschien toch een gevalletje waar rook is is vuur? Check de video en oordeel vooral zelf.

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties