BIOS uitlezen...
Mag ook al niet meer: Metallica 'gecanceld' op TikTok, want racisme Random
Auteur
11/08/2022 12:15

Mag ook al niet meer: Metallica 'gecanceld' op TikTok, want racisme


Een hele nieuwe generatie maakt tegenwoordig kennis met muziek uit de jaren 80 en 90 dankzij populaire series op Netflix. Dankzij het laatste seizoen van Stranger Things stonden er artiesten uit deze periode in de hitlijsten, waaronder Kate Bush met "Running Up That Hill", maar kwam Metallica met "Master of Puppets" ook weer voorbij. Leuk toch, zou je denken? Wij vinden van wel, maar uiteraard zijn er ook weer azijnpissers die hier weer allerlei problemen in zien.

Zo ook TiKTokker 'Serena Trueblood'... Zij is namelijk van mening dat Metallica een een problematische band is. Ze zijn racistisch, antisemitisch en maken grappen over mensen met een drugsverslaving. Ook het "kruis pattée", dat op de gitaar van James Hetfield is afgebeeld, zou een probleem zijn aangezien dat symbool ook werd gebruikt in de Tweede Wereldoorlog door Nazi's.

Veel besproken

Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties