BIOS uitlezen...
Persbureau Heitink onder vuur: verdacht snel te plaatse bij nazivlag in Stroe Nieuws
Auteur
08/08/2022 11:46

Persbureau Heitink onder vuur: verdacht snel te plaatse bij nazivlag in Stroe


Toch nog even terugkomen op de nazivlag die bij Stroe boven de A1 aan een viaduct werd gehangen. We meldden gistermiddag ook al dat Persbureau Heitink bijzonder snel ter plaatse was om het beginnende brandje en de nazivlag op de foto te zetten, maar de persfotograaf in kwestie blijkt zó snel te zijn geweest dat hij maar liefst 3 minuten voor de eerste P2000-melding zijn foto al naar het ANP-archief had geupload! Best opmerkelijk, en dat vonden wat mensen op Twitter blijkbaar ook die het één en ander qua data en tijdstippen naast elkaar legden.

UPDATE: Roland Heitink ontkent alle aantijgingen, lees zijn volledige statement.

Er wordt volop gespeculeerd

Op dit moment is nog niet bekend wie deze hakenkruisvlag heeft opgehangen en/of het brandje heeft gesticht, maar op Twitter wordt er natuurlijk volop gespeculeerd: "Dat is dus geen toeval", "De snelste reporter te plaatse!", "Is het heeeel toevallig jouw auto op de foto??", "Als je brand sticht, wacht dan een paar minuten anders maken we onszelf verdacht", "Wel toevallig dat persbureau Heitink binnen 5 seconden ter plaatse was", "Hoe wist hij dat hij precies daar moest zijn?". 

Op dit moment heeft Persbureau Heitink nog niet op onze vragen gereageerd, maar er zal ongetwijfeld een logische verklaring voor zijn.

Statement van Roland Heitink vanwege foto van nazivlag

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties