Emile Ratelband in de bocht: "Hitler had in 90% van de gevallen gelijk" Shownieuws
Auteur
04/08/2022 11:15

Emile Ratelband in de bocht: "Hitler had in 90% van de gevallen gelijk"


Tsjakkaaaaa, Emile Ratelband heeft weer van zich laten horen! Nadat hij eerder legaal probeerde zijn leeftijd te verlagen, waarbij zijn redenering was dat als je je als man vrouw voelt je een X in je paspoort kon krijgen. Waarom zou hij dan niet zijn leeftijd kunnen verlagen als hij zich jonger voelde dan hij was? Daar werd hij van over de hele wereld voor uitgelachen, en gisteren viel heel Nederland over hem heen. Althans, het twitterende deel.

Emile retweette namelijk een video van Forum voor Democratie, waarin gezegd werd dat Nederland zou moeten stoppen met het leveren van wapens aan Oekraïne. Volgens Thierry Baudet zou dat de oorlog nodeloos verlengen en zou Nederland daarmee hoofdverantwoordelijk zijn voor "al het leed en sterven" in het land. Ratelband vond dat Baudet hier helemaal gelijk in had, en dat kan natuurlijk. Ieder zijn mening dus tot zover weinig aan de hand.

"Hitler had gelijk"

Het ging effe iets minder lekker toen een twitteraar berichtte dat Hitler ook wel eens gelijk had gehad, en dat triggerde Ratelband blijkbaar, want die knalde er zonder blikken of blozen uit dat Adolf Hitler in 90% van de gevallen gelijk had.

Ophef

Niet zijn sterkste tweet ooit, want binnen no-time was hij trending en buitelde half Twitterend Nederland over hem heen. Volgende keer toch even tot 10 tellen voor je iets op je socials slingert?

Zijn aanvaring met Robbie Muntz blijft legendarisch

/ / Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

/ / Reacties