BIOS uitlezen...
Maarten van Rossem: "Wat mij betreft schieten ze Johnny Depp morgen dood" Shownieuws
Auteur
03/08/2022 10:48

Maarten van Rossem: "Wat mij betreft schieten ze Johnny Depp morgen dood"


Oh jeetje, ook in Nederland is er weer ophef. Het lijdend voorwerp? De Slimste Mens-jurylid Maarten van Rossem. Onlangs kwam hij al in het nieuws over zijn uitspraken over de aanpak van de politie rondom de boerenprotesten, en eerder deze week sprak hij over de overdaad aan shownieuws op tv waar volgens hem geen ontsnappen aan is. Daarbij zei hij dat ze wat hem betreft Johnny Depp doodschieten en op een anonieme plek begraven. Op zijn eigen gortdroge manier natuurlijk, en zoals dat in 2022 gaat was hij volgens velen binnen no-time een extreemlinkse fascist die doodsverwensingen uitsprak.

Gedoetje waar ook de KRO-NCRV op moest reageren:

De slimste mens is een kennisquiz met een knipoog. Maarten van Rossem vervult hierin, op zijn eigen wijze, de rol van kritisch jurylid en mag gevraagd en ongevraagd zijn eigen mening geven naar aanleiding van de onderwerpen.

In de uitzending van maandagavond ging het over de vele aandacht die wordt gegeven aan bekende personen, zoals ook aan Johnny Depp. Maarten maakte met een extreem voorbeeld duidelijk dat het hem niet interesseert, dat hij graag een ‘delete-knop’ wil in zijn hoofd om dit soort nieuws over bekende personen ook meteen weer te vergeten. Zijn uitspraak moet binnen deze context dan ook geenszins worden opgevat als een letterlijke doodsverwensing. (Bron: Shownieuws)

Zijn we nou weer spijkers op laag water aan het zoeken of ging Maarten daadwerkelijk te ver? Laat het weten in de poll.

Poll

Poll

Trending vandaag

Trending vandaag

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties