BIOS uitlezen...
Netflix onthult de releasedatum en de eerste beelden van Heartbreak High TV
Auteur
02/08/2022 16:43

Netflix onthult de releasedatum en de eerste beelden van Heartbreak High


Netflix geeft de eerste beelden vrij van de nieuwe Australische serie Heartbreak High. De remake van de populaire dramaserie uit de jaren ‘90 bestaat uit acht afleveringen en verschijnt wereldwijd op 14 september.

Over Heartbreak High

Een onthulling op Hartley High zorgt ervoor dat Amerie plotseling wordt buitengesloten en veroorzaakt een mysterieuze en openlijke breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. Met hulp van haar nieuwe vrienden - buitenbeentjes Quinni en Darren - doet Amerie er alles aan om haar reputatie herstellen, terwijl ze tegelijkertijd haar weg probeert te vinden in de wereld van liefde, seks en liefdesverdriet.

Geproduceerd door de Nederlandse producent NewBe

De cast van Heartbreak High wordt gevormd door onder meer Ayesha Madon, James Majoos, Chloe Hayden, Asher Yasbincek, Thomas Weatherall, Josh Heuston, Will McDonald, Gemma Chua-Tran, Rachel House, Chika Ikogwe, Sherry-Lee Watson, Bryn Chapman Parish en Brodie Townsend. De serie wordt geproduceerd door de Nederlandse producent NewBe (Misfit) en Fremantle Australia.

Hit in meer dan 70 landen

De originele serie telt zeven seizoenen en was een grote hit in meer dan 70 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, Argentinië, Mexico, India, Indonesië en België.

Veel besproken

Veel besproken

Reacties

Reacties

Personen