Johnny Depp wilde naaktfoto's van Amber Heard als bewijs indienen tijdens rechtszaak Shownieuws
Auteur
02/08/2022 11:00

Johnny Depp wilde naaktfoto's van Amber Heard als bewijs indienen tijdens rechtszaak


Er heerst momenteel stilte voor de storm rondom de rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp, maar inmiddels zijn er documenten boven tafel gekomen die beide partijen in de zaak hadden willen gebruiken maar zijn afgewezen door de rechter. Gebeurt overigens vaker, maar wat je minder vaak hoort is dat het om naaktfoto's gaat.

Jup, Johnny had een aantal van dit soort foto's klaarliggen om met de wereld te delen, al is het nog niet helemaal duidelijk waarom. Wellicht om blauwe plekken of verwondingen tegen te spreken? Daarentegen had Heard naar verluidt weer een stapeltje papieren klaarliggen waaruit zou blijken dat Depp zijn kleine Johnny niet omhoog kreeg en daarvoor medicijnen slikte. Tsjah, als je mega-pints wijn drinkt dan is een stijfje krijgen waarschijnlijk knap ingewikkeld ja, maar volgens Heard zou dit een reden zijn voor zijn seksuele geweld.

Beide partijen willen in hoger beroep maar hoe, wat, waar en wanneer weet niemand. Ondertussen heeft Amber wel een leuke klapper gemaakt, want de woning die zij in 2019 kocht voor $570.000,- heeft ze onlangs verkocht voor $1.050.000,- en da's toch een leuke bonus. Ook wel handig, aangezien ze nog wel het een en ander aan Depp moet overmaken...

De hoogtepunten uit de rechtszaak tot zover

A mega pint of wine

/ / Ook de moeite waard

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties