BIOS uitlezen...
De 11-jarige "Eleven" uit Stranger Things is inmiddels een prachtige 18-jarige vrouw met de naam Millie Bobby Brown Hot shots
Auteur
01/08/2022 15:31

De 11-jarige "Eleven" uit Stranger Things is inmiddels een prachtige 18-jarige vrouw met de naam Millie Bobby Brown


Als je nu nog steeds Stranger Things niet gekeken hebt ben je wel héél eigenwijs. Zonde, want het is een supervette serie, en vooral het acteerwerk van actrice Millie Bobby Brown is een hoop mensen bijgebleven.

Ze werd op 19 februari 2004 in Marbella geboren en verhuisde samen met haar Britse ouders, broer en zusjes terug naar Engeland toen ze 4 was. Nog eens vier jaar later verhuisde het hele gezin richting Orlando, Florida, waardoor ze inmiddels ook met een vloeiend Amerikaans accent kan spreken. In 2013 kreeg ze haar eerste acteerklus in de serie "Once Upon A Time in Wonderland", maar na wat klusjes in onder andere NCIS en Greys Anatomy ontplofte haar carrière in 2016 toen ze werd gecast als Eleven in de extreem succesvolle serie Stranger Things.

Tijdens de opnames van seizoen één was ze pas 11 of 12 jaar oud en nog echt een kind, zoals te zien is op de volgende foto.

Getransformeerd tot vrouw

We zijn inmiddels 4 seizoenen en bijna 8 jaar verder en kunnen spreken van een ware transformatie van kind naar volwassen vrouw... En wat voor één! Inmiddels is ze goodwillambassadeur voor UNICEF, is ze het gezicht van beautymerk Florence by Mills, is ze twee keer voor een Emmy genomineerd, won ze talloze awards én heeft ze een relatie met Jake Bongiovi. Jawel, de zoon van Jon Bon Jovi. 

De 15-jarige Millie ergens op een rode loper

BSR Agency

Op haar 18e tijdens het Teenage Cancer Trust Concert

BSR Agency

Millie tijdens de Stranger Things 4 World Premiere

BSR Agency

Millie oefent haar Nederlands

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!

Reacties

Reacties