BIOS uitlezen...
Heeft Trump zijn ex-vrouw Ivana op zijn golfbaan begraven om lekker belasting te ontduiken? Nieuws
Auteur
01/08/2022 17:31

Heeft Trump zijn ex-vrouw Ivana op zijn golfbaan begraven om lekker belasting te ontduiken?


Net als denkt dat het allemaal niet gekker kan komt dit verhaal naar boven. De 73-jarige ex-vrouw van Donald Trump, Ivana, is namelijk onlangs overleden na een val van de trap. Ze werd begraven op de Trump National Golf Club in Bedminster, New Jersey (Amerika) en kreeg een rustplaats vlakbij de eerste hole. Inderdaad, op een golfbaan, en niet zomaar een willekeurig baantje: een golfbaan van Donald Trump.

Nu kan dat natuurlijk een mooi gebaar zijn, een mooie manier om zijn ex-vrouw dichtbij te houden en haar een mooie laatste rustplaats te bieden, maar het zou in theorie ook anders kunnen liggen. Er waren namelijk al jarenlang plannen om daar een kerkhof te bouwen. Het idee was eerst om daar een mausoleum in elkaar te zetten om als zijn eigen rustplaats te dienen, maar Trump gonna Trump en binnen no-time lag er een plan voor duizenden graven. Even later werd het weer een private begraafplaats, om er daarna weer een grotere plek van te maken waar mensen hun eigen rustplaats konden kopen.

Waarom?

Maar waarom toch zo graag een begraafplaats? Daar besloten wat mensen eens in te duiken, en wat blijkt? Dat levert belastingvoordeel op. Sterker nog, door dit geintje werden ineens de belastingen op onroerend goed, op inkomsten en op verkoop kwijtgescholden. Oftewel, oom Donald ging van 80k aan belastingen naar ZESTIEN EURO per jaar. Er is namelijk geen minimum mensen dat er begraven moet zijn vastgesteld, en dus is eentje genoeg.

Wellicht een complottheorietje want Trump heeft die jaarlijkse kosten van 80k waarschijnlijk in een dag weer terugverdiend, maar hey, toch te mooi om te laten liggen. De een zijn dood...

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!

Reacties

Reacties

Personen