Deelneemster Miss BumBum heeft perfecte manier om af te vallen: 5 uur per dag hatseflatsen Lifestyle Instagram/carollekker_
Auteur
28/07/2022 14:00

Deelneemster Miss BumBum heeft perfecte manier om af te vallen: 5 uur per dag hatseflatsen


Nu hebben we je laatst al Anne Lima en Carol Medeiros voorgesteld, en vandaag is het tijd voor een derde deelneemster aan de Miss BumBum-competitie, die een prima fitness-regime heeft ontwikkeld. Vind je jezelf een klein tandje te zwaar en zou je graag een ietsiepietsie af willen vallen, maar heb je geen zin in crashdiëten en sportscholen met ingewikkelde apparaten? Geen probleem, dan heeft Carolina Lekker je rug. Zij heeft namelijk de perfecte manier gevonden om wat kilootjes kwijt te raken: seks.

Oké, ze heeft het niet over een wekelijks wippie of een maandelijkse mambo, nee: minimaal vier keer per week vijf uur non-stop hatseflatsen. Oké, ze let ook wel een beetje op haar voeding: "Weinig alcohol, weinig frisdrank, geen vet, weinig zuivel, maar wat meer chocola, bananen, ei en honing", maar dat lijkt ons slechts bijzaak.

Naast billenmodel is Lekker (we verzinnen het niet hè) ook professioneel mannentester: als je je kerel verdenkt van ontrouw kun je haar inhuren om te kijken of hij op haar avances ingaat ja of nee. Kost je $2.000,- en het is onbekend of daar dan ook 5 uur hompiekurken bij is inbegrepen. Tijd voor een nadere kennismaking!

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties