Delen is lief

Email

Sluit je aan bij de Floki Inu community en word een echte Floki Viking

Als je een liefhebber van crypto bent dan hoort Floki Inu gewoon in je portfolio thuis. De munt is op dit moment een grote hit dankzij het snel groeiende cryptoproject. Een jaartje geleden is het opgericht door een aantal leden van de Shiba Inu (SHIB)-community, omdat ze klaar waren met de "onzinnige" memecoins, en een coin met een bepaald doel wilden creëren. En ze lijken op de goede weg!

Veel volgers en mooie deals

Het officiële Twitteraccount van Floki heeft al zo'n 320.000 volgers, wat laat zien dat er veel interesse in het project is. Ook hebben ze vette samenwerkingen lopen met o.a. het Formule1 team van Alfa Romeo, Chainlink i.v.m. smart contracts, CryptoCart waarbij je cadeaukaarten kan kopen, maar er lopen ook deals met voetbalclubs zoals Bayer 04 Leverkusen, FC Spartak Moskou, SSC Napoli, Fenerbahçe en ons eigen FC Twente. Er werden zelfs hele trams omgetoverd tot heuse Floki trams.

Kedenge-deng..FLOKIIII

De plannen van Floki

In tegenstelling tot veel andere memecoins heeft Floki serieuze plannen. Eén van die plannen is het ontwikkelen van een zogenaamd play-to-earn (P2E) NFT metaverse game, genaamd "Valhalla". Door het spelen van de game kan je Floki coins verdienen, maar ook uitgeven om dingen te kopen. Er wordt op dit moment met 11 man aan gewerkt. Daarnaast zijn ze bezig met de ontwikkeling van een NFT-marktplaats, zoals OpenSea, waar je NFT's kan kopen en verkopen. Deze zal de naam "FlokiPlace" krijgen. 

Floki Universiteit

Tot slot, maar niet geheel onbelangrijk, komt er een educatief platform genaamd "Floki Inuversity", waar gebruikers hun kennis kunnen vergroten over thema's als crypto, blockchain en NFT's.

Waar koop je FLOKI?

Op dit moment kun je alleen terecht bij Litebit. Sinds gister is de cryptomunt toegevoegd aan de exchange. De prijs van 1 FLOKI is op dit moment €0,000009 en is afgelopen 24 uur gestegen met ruim 30%. Dus als je in de Floki-trein wilt stappen en een echte Floki Viking wilt worden, kan je ze hier regelen! 🚀

Ook veel bekeken

Topreactie (+)

Kwalijke zaak dat jullie dit zo op deze manier promoten, en er niet bij zetten dat het een advertentie is.

Reacties ()

Skoften app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail