Sluit je aan bij de Floki Inu community en word een echte Floki Viking Crypto
Auteur
20/07/2022 16:32

Sluit je aan bij de Floki Inu community en word een echte Floki Viking


Als je een liefhebber van crypto bent dan hoort Floki Inu gewoon in je portfolio thuis. De munt is op dit moment een grote hit dankzij het snel groeiende cryptoproject. Een jaartje geleden is het opgericht door een aantal leden van de Shiba Inu (SHIB)-community, omdat ze klaar waren met de "onzinnige" memecoins, en een coin met een bepaald doel wilden creëren. En ze lijken op de goede weg!

Veel volgers en mooie deals

Het officiële Twitteraccount van Floki heeft al zo'n 320.000 volgers, wat laat zien dat er veel interesse in het project is. Ook hebben ze vette samenwerkingen lopen met o.a. het Formule1 team van Alfa Romeo, Chainlink i.v.m. smart contracts, CryptoCart waarbij je cadeaukaarten kan kopen, maar er lopen ook deals met voetbalclubs zoals Bayer 04 Leverkusen, FC Spartak Moskou, SSC Napoli, Fenerbahçe en ons eigen FC Twente. Er werden zelfs hele trams omgetoverd tot heuse Floki trams.

Kedenge-deng..FLOKIIII

De plannen van Floki

In tegenstelling tot veel andere memecoins heeft Floki serieuze plannen. Eén van die plannen is het ontwikkelen van een zogenaamd play-to-earn (P2E) NFT metaverse game, genaamd "Valhalla". Door het spelen van de game kan je Floki coins verdienen, maar ook uitgeven om dingen te kopen. Er wordt op dit moment met 11 man aan gewerkt. Daarnaast zijn ze bezig met de ontwikkeling van een NFT-marktplaats, zoals OpenSea, waar je NFT's kan kopen en verkopen. Deze zal de naam "FlokiPlace" krijgen. 

Floki Universiteit

Tot slot, maar niet geheel onbelangrijk, komt er een educatief platform genaamd "Floki Inuversity", waar gebruikers hun kennis kunnen vergroten over thema's als crypto, blockchain en NFT's.

Waar koop je FLOKI?

Op dit moment kun je alleen terecht bij Litebit. Sinds gister is de cryptomunt toegevoegd aan de exchange. De prijs van 1 FLOKI is op dit moment €0,000009 en is afgelopen 24 uur gestegen met ruim 30%. Dus als je in de Floki-trein wilt stappen en een echte Floki Viking wilt worden, kan je ze hier regelen! 🚀

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties