Topmodel Romee Strijd is 27 jaar geworden, tijd voor een visuele traktatie! Hot shots BSR Agency
Auteur
19/07/2022 15:21

Topmodel Romee Strijd is 27 jaar geworden, tijd voor een visuele traktatie!


Modelklussen voor onder anderen Vogue, Elle, Louis Vuitton en Prada, op de catwalk voor designers als Kenzo, Alexander McQueen, Donna Karan en Nina Ricci, maar het bekendst werd topmodel Romee Strijd van haar tijd als Victoria's Secret Angel tussen 2014 en 2018.

Ze werd geboren in Zoetermeer en op haar 13e in Amsterdam gescout. Hier ging ze echter niet in mee omdat ze te nerveus was en eerst andere dromen wilde najagen. Na twee jaar besloot ze er toch voor te gaan en ging ze van school om aan haar carrière te werken. Op haar 17e keerde ze echter terug in de schoolbanken omdat ze heimwee had en de modellenwereld toch wel overweldigend vond. Na een lange pauze begon ze het werk toch wel te missen en de rest is inmiddels geschiedenis.

Inmiddels is ze zwanger van haar tweede dochter, draait ze een succesvol YouTube-kanaal met 1,8 miljoen volgers en wordt haar vermogen geschat op een keurige 5 miljoen euro. Doet ze netjes voor haar leeftijd, want ze is vandaag pas 27 geworden. Tijd voor een visuele traktatie!

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Samen met Romee naar Coachella

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair