BIOS uitlezen...
Ruzie in beachclub Marbella eindigt in schietpartij waarbij 5 mensen gewond raakten Nieuws
Auteur
18/07/2022 11:00

Ruzie in beachclub Marbella eindigt in schietpartij waarbij 5 mensen gewond raakten


Tijdens een feestje in de Spaanse beachclub Opium (in Marbella) liep een ruzie compleet uit de hand. Waar de ruzie tussen twee groepen jongeren over ging is vooralsnog onbekend, maar binnen no-time worden er schoten gelost en wordt er met messen gestoken. In totaal raakten 5 mensen gewond, waaronder een vrouw die werd neergeschoten.

Realityster (tsjah, zo heet dat nou eenmaal) Kelly van der Minne (Love Island) was ook in de club aanwezig en deed haar verhaal:

Een vrouw naast ons werd neergeschoten. Ze werd in haar bil geraakt. Dit is gewoon het ergste wat kan gebeuren. We hebben tien minuten doodsbang op de grond gelegen. We waren gewoon getuige van een liquidatie. Alsjeblieft, vind deze gek en geef hem een levenslange gevangenisstraf. Je kan niet zomaar iemands leven nemen!

Naar verluidt is de schutter zwaargewond geraakt en zou hij, onder politiesurveillance, op de intensive care van het ziekenhuis liggen.

Update: er zijn inmiddels twee Nederlanders opgepakt.

Mensen op de vlucht

Het verhaal van Kelly van der Minne

Zij was ook aanwezig in de club op het moment dat het gebeurde

Veel besproken

Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties