Ziek: Braziliaanse anesthesist verkracht vrouw onder narcose tijdens keizersnede Nieuws
Auteur
14/07/2022 14:35

Ziek: Braziliaanse anesthesist verkracht vrouw onder narcose tijdens keizersnede


Er zijn wel eens dingen waar je van denkt: nah, moet dat nou vriend?! Maar, heel soms zijn er ook dingen waar je van denkt: Nah, WHAT THE FFFFFFFAAaAAAaAK GAST. Zo ook bij het volgende verhaal.

De 32-jarige anesthesist Giovanni Quintella Bezerra uit Brazilië is namelijk opgepakt vanwege medische wanpraktijken. Collega's vonden zijn gedrag in de operatiekamer nogal verdacht en besloten hem te filmen. Daarop was (naar verluidt) te zien dat hij het blijkbaar nodig vond om zijn jongeheer in de mond van een vrouw te hangen. Een vrouw die overigens onder narcose was omdat ze een keizersnede onderging. Belangrijk detail wel. Haar man was vlak daarvoor weggestuurd omdat hij er niet bij mocht zijn en kreeg het verhaal later te horen. Ook zou Giovanni al twee andere vrouwen hebben belaagd die dag.

Giovanni Quintella zit voorlopig vast in Bangu, een gevangenis in het westen van Rio de Janeiro, waar hij volgens de berichten geen warm ontvangst kreeg van celgenoten. Die zijn over het algemeen niet zo dol op verkrachters.

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties