De ongemakkelijke stiltes tussen het B&B Vol Liefde-koppel Astrid en Alex waren weer genieten! TV © RTL
Auteur
12/07/2022 12:07

De ongemakkelijke stiltes tussen het B&B Vol Liefde-koppel Astrid en Alex waren weer genieten!


Na weken promoten was het gisteravond dan eindelijk zover en werd de eerste aflevering van een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde uitgezonden; een realityprogramma waarin acht alleenstaande eigenaren van een Bed & Breakfast op zoek gaan naar de liefde van hun leven geen zin meer hebben om de boel in hun eentje te runnen en wat hulp zoeken.

Het hele idee van het programma is natuurlijk dat er echt een partner wordt gevonden voor de eenzame eigenaren, maar tv-kijkend Nederland hoopt natuurlijk maar op één ding: ongemakkelijke en rare momenten waar ongegeneerd over getwitterd kan worden, laten we wel wezen. In het vorige seizoen hadden ze daar de iets arrogante Debbie voor gecast, die dacht dat ze Beyonce was en haar dates als volwaardig personeel liet rondrennen. Maar je had ook de wat oudere Jacob, die van een andere planeet leek te komen en totaal niets van zijn vrouwelijke wezens begreep. Tot slot was er Caroline met haar hond "Roosje" (met Gooische ÈRRRR), die het allemaal goed bedoelde waarschijnlijk, maar waar iedereen ook wel wat van vond. 👀

De grote vraag voor het nieuwe seizoen was dan ook of er weer nieuw voer voor Twitter tussen zou zitten. Nou beste mensen, dat is ze gelukt met Astrid en Alex! De perfecte match, wat ons betreft dan. En 679.000 mensen waren er getuige van. Fragment hieronder, volledige aflevering terug te zien bij RTL.

Mood

Enkele reacties op Twitter

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair