Ophef rondom grap Freek de Jonge over terminale man bij Rolling Stones-concert Nieuws
Auteur
08/07/2022 10:30

Ophef rondom grap Freek de Jonge over terminale man bij Rolling Stones-concert


Freek de Jonge staat bij de meeste mensen toch wel bekend als de zure, linkse, zeurende man van wie de hoogtijdagen in het cabaret al ver, vér achter hem liggen. Toch wel lichtelijk ironisch dat hij dan eindelijk eens een grap maakt die bij het grote publiek aankomt en daarvoor wordt gelyncht op Twitter.

Toegegeven: de setting van de grap was dan ook niet geheel alledaags en ook wel triest, want het 'doelwit' was een bedlegerige, terminale man wiens laatste wens het was om nog één keer naar een concert van de Rolling Stones te gaan. Dat gebeurde gisteravond dan ook, en dat zag ook Freek. Of Freek ook daadwerkelijk wist dat het om een terminale man ging is tot zover onbekend. Insert grap hier:

Ophef

Oké, de Nobelprijs voor de humor zal 'ie niet winnen, maar hij is in elk geval actueel. Zoals je in 2022 kunt verwachten ging Twitter volledig uit zijn pan, want dit was toch wel een brug te ver, onnodig kwetsend en boeboeboe, Freek moet gecancelled! Tijd voor een kleine bloemlezing:

Sommige mensen konden de humor er wél van inzien

Video van de dag

Video van de dag

Zeg het maar

Wat vind jij? Moeten grappen als deze kunnen of ging Freek hier inderdaad een stap te ver? Laat het effe weten in onderstaande poll!

Poll

Poll

Met dit interview maakte Freek zich ook niet geliefd

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties