Claire Spurgin heeft haar psoriasis omarmd en poseert nu graag in lingerie Hot shots
Auteur
24/06/2022 18:00

Claire Spurgin heeft haar psoriasis omarmd en poseert nu graag in lingerie


Tijd om kennis te maken met Claire Spurgin, een dame van 25 uit Sussex die behoorlijk last heeft van extreme psoriasis. Wat dat precies is?

Psoriasis is een chronische huidziekte. Ongeveer 250.000 mensen in Nederland hebben last van deze huidaandoening. Normaal gesproken ontstaat nieuwe huid doordat oude huidcellen worden afgestoten en nieuwe huidcellen van onderuit aangroeien. Bij mensen met psoriasis is de aanmaak van nieuwe huidcellen versneld en worden de teveel aangemaakte huidlagen niet afgestoten. Hierdoor ontstaat een ophoping van verschillende huidlagen die bestaan uit onrijpe huidcellen die moeilijk afschilferen.

Niet te genezen dus, en veel mensen kiezen er in die situatie voor om zich zoveel mogelijk te bedekken en te verbergen. Daar was deze Claire wel klaar mee en zij heeft haar ziekte inmiddels omarmd, net als Geraldine Kemper een tijdje geleden deed. Sterker nog, zij laat rustig zien hoe zij er in lingerie uitziet en dat vinden we eerlijk gezegd wel verdomde stoer. Kijkt u even mee?

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair