BIOS uitlezen...
Chirurg pislink op de blokkeerboeren: "Er gaan mensen dood hierdoor" Random
Auteur
22/06/2022 16:31

Chirurg pislink op de blokkeerboeren: "Er gaan mensen dood hierdoor"


Allemaal leuk en aardig die boerenprotesten, en het merendeel van Nederland lijkt deze actie ook te steunen, maar er zijn ook mensen die van dit soort acties pislink worden. Ook daar is natuurlijk wat voor te zeggen aangezien er niet alleen heel veel mensen uren vertraging oplopen, wat an sich natuurlijk geen wereldramp is, maar ook hulpdiensten wordt het werk onmogelijk gemaakt waardoor er misschien wel mensen onnodig komen te overlijden.

Een chirurg van het St. Antonius Ziekenhuis, die het boerenprotest vanaf een viaduct aanschouwde, was woest. Volgens hem konden collega’s de stoet niet passeren. ,,Er gaan mensen dood hierdoor.”

Agenten leggen uit dat ze, ondanks het verbod dat de trekkers over de snelweg richting Stroe mochten rijden, de boeren niet tegen konden houden op de snelweg omdat het er simpelweg teveel waren. Ondanks het verweer van de organisatie dat ze er alleen overheen zouden rijden, werden er wel degelijk stukken weg geblokkeerd.

Inmiddels heeft de politie de A1 in beide richtingen compleet moeten afsluiten om ervoor te zorgen dat het verkeer weer enigszins op gang kan komen.

Poll

Poll

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair