Louis van Gaal vol lof over beslissing Weghorst en geeft zichzelf een schouderklopje Sport
Auteur
09/06/2022 11:33

Nadat het Nederlands Elftal eerder al België met 1-4 in de pan hakte, speelden ze gisteren tegen Wales hun tweede wedstrijd in de Nations League. Nadat ze lang met 0-1 voorstonden maakte Wales in de blessuretijd toch nog de gelijkmaker. Gelukkig was dit van korte duur want nadat Frenkie de Jong eventjes flink gas gaf kon Wout Weghorst de winnende in de laatste minuten binnenknikken.

Niet lang voor deze goal leek Weghorst nog door Van Gaal gewisseld te worden, maar hij bedacht zich op het laatste moment waardoor we deze overwinning eigenlijk aan hem hebben te danken. Heil Louis en dat verdient een schouderklopje, van jezelf.