BIOS uitlezen...
Cool, huhu huhuhuhu: Beavis and Butt-Head keren keihard terug in nieuwe film TV
Auteur
03/06/2022 10:05

Cool, huhu huhuhuhu: Beavis and Butt-Head keren keihard terug in nieuwe film


In 1993 werd de wereld opgeschrikt door twee tekenfilmfiguren op MTV, genaamd Beavis & Butt-Head. De serie bestond uit de de 'avonturen' van twee Amerikaanse metalheads met het iq van een visstick, waarnaast ze ook hilarisch commentaar leverden op videoclips. Deze creatie van schrijver Mike Judge was een belachelijk groot succes en eindigde in '96 zelfs in een heuse bioscoopfilm: Beavis and Butt-Head do America. Daarmee eindigde de serie, tot er in 2011 een nieuw seizoen werd uitgebracht.

Er gingen al wel wat geruchten over een nieuwe terugkeer, en nu is daar ineens de trailer van Beavis and Butt-Head do the Universe! Deze ziet eruit alsof er in 11 jaar niets is veranderd, en wij kunnen nu al niet wachten tot de 23e, de dag dat de film uitkomt op Paramount+. Beavis and Butt-Head in de ruimte én in de toekomst, zin in! Huhu huhuhuhuhu.

Synopsis

After a "creative" judge sentences them to space camp, a black hole sends our adolescent heroes 24 years into the modern future where the duo misuse Iphones, embark on a quest to score, and become targets of the Deep State.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties