Abbey Hoes is gekroond tot mooiste vrouw van Nederland 2022 Hot shots Isabelle Bucx
Auteur
02/06/2022 11:04

Abbey Hoes is gekroond tot mooiste vrouw van Nederland 2022


Ook bij ons behoort Abbey Hoes al jaren tot de favorieten, maar gisteravond is het dan eindelijk officieel geworden: de actrice is tijdens een spetterend FHM 500-feest uitgeroepen tot mooiste Nederlandse vrouw van 2022! Ze neemt het stokje van Monica Geuze over en dat vindt de bescheiden 28-jarige een enorme eer:

Ik vind het een enorme eer dat ik in een illuster rijtje van voormalig winnaressen mag staan [...] Ik vind het wel onwijs lief dat ik deze titel heb gekregen, maar als ik in de spiegel kijk heb ik niet zoiets van: ‘Oh yeah, daar is ze hoor: de mooiste vrouw van Nederland

Hier dacht Nederland blijkbaar heel anders over want de lijst wordt namelijk samengesteld op basis van stemmen die binnen zijn gekomen via social media en op de website van de FHM500.

Isabelle Bucx

Fotoshoot met Abbey Hoes

Meer foto's van alle winnaressen checken? Het magazine krijg je gratis bij de aankoop van een TABAC-product en zoals je van ze gewend bent hoort daar natuurlijk ook een fijne fotoshoot bij!

Nóg meer prijzen! 

Naast de jaarlijkse 'Mooiste vrouw van Nederland' verkiezing zijn er ook 3 andere titels die door een vakkundige jury worden uitgereikt. De All Time Favorite, Social Media Queen en natuurlijk de Mooiste Sportvrouw-award. Eerlijk is eerlijk, ook hier is eigenlijk geen speld tussen te krijgen.

All Time Favorite Award: Kim Feenstra

Martika de Sanders

Social Media Queen: Marijn Kuipers

Lisa van Dam

Mooiste Sportvrouw: Irene Schouten

Annick Meijer

/ / Deze dingen wil je niet missen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties