Delen is lief

Email

Baasje loopt in Papendrecht gewoon door nadat zijn hond een kat doodbijt

Je hebt mensen die tijdens het uitlaten van hun hond de kak gewoon laten liggen. Die mensen zou je wat ons betreft op een dorpsplein mogen vastzetten zodat iedereen van alles naar zijn of haar hoofd kan gooien, maar deze hondeneigenaar in Papendrecht maakt het nog iets bonter. Zijn hond bijt daar een kat dood tijdens het uitlaten. Bijzonder, maar dat kan in een uitzonderlijke situatie nou eenmaal gebeuren.

Wat het verhaal echter iets gekker maakt is dat die man gewoon doorloopt alsof er niets aan de hand is en de kat achterlaat. Niet echt netjes, maar ook nog eens bij wet verboden: het achterlaten van een dier in nood is strafbaar. De eigenaar is inmiddels bekend en het zou om een oude bekende gaan: eerder zou er al een biggetje op eenzelfde manier om het leven zijn gekomen door toedoen van zijn hond(en). Destijds in Alblasserdam. Genoeg reden voor de politie om met de man in gesprek te gaan.

De reactie van de politie

Nu je hier toch bent

Topreactie (+)

Wat een randdebielen hier, denk je dat die honden anders reageren als daar een kind los loopt. En dan net doen alsof het normaal is omdat het een kat is.

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail