Bizar: voor €650,- per maand huur je in Nijmegen je eigen "ondergrondse paleisje" van 16 m² Lifestyle
Auteur
31/05/2022 15:00

Bizar: voor €650,- per maand huur je in Nijmegen je eigen "ondergrondse paleisje" van 16 m²


Ook nu de woningmarkt compléét krankzinnig te noemen valt struinen we de donkere krochten van #Funda nog regelmatig door om te kijken of er voor jullie nog buitenkansjes te halen vallen. Wees gerust: dat is ons vandaag ook weer gelukt, want wie wil er nou geen ondergronds paleis?!

We reizen ervoor af naar Nijmegen, en as usual bekijken we eerst even de buitenkant.

Nou, skitterend toch? Ziet eruit als een gezellig studentenpaleisje waarin de lege bierkratten én de schimmelsoorten de muren bedekken. Schijn bedriegt echter, want je mag daar helemaal niet in wonen: je mag eronder gaan zitten. Jawel, trappie af en welkom in je kelder ondergrondse paleis. Tijd voor een lijstje van de specs:

✅ Bouwjaar: 1912
✅ Woonoppervlakte: 16 m²
✅ Perceelgrootte: je dacht toch niet dat je er een tuin bij kreeg hè?
✅ Aantal kamers: 1
✅ Aantal badkamers: 1
✅ Energielabel: G
✅ Voorzien van: royale kookunit en luxueuze badkamer

Je zou er eigenlijk nog geen misdadiger in op durven sluiten maar hey, het is Nijmegen, er zijn honderdduizendmiljoenmiljard studenten en de woningnood is hoog dus ach. Zal wel normaal zijn om daar 650 euro per maand voor te vragen. Exclusief GWL natuurlijk. Toch een klein detail: als je die knaken een paar jaar geleden in de maandlasten van een hypotheek had gestoken kon je een compleet rijtjeshuis kopen. Tijd voor een royale rondleiding!

Hebben? Nou, snel zijn en hier klikken!

Veel besproken

Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties