Dag van de coach: 16 keer inspiratie voor meer persoonlijke groei in jouw leven Fun
Auteur
03/06/2022 14:47

Dag van de coach: 16 keer inspiratie voor meer persoonlijke groei in jouw leven


We zijn inmiddels twee lockdowns verder en de lifestyle- en burn-outcoaches schieten als paddestoelen uit de grond. Sinds 2019 zijn er ruim 12.000 coaches bijgekomen in Nederland, waardoor we er nu in totaal zo'n 75.000 hebben. Je zou het bijna een pandemie noemen, alleen is er geen vaccin. Dat komt voornamelijk omdat elke knuppel zichzelf tegenwoordig de titel "coach" geven. En ja, er zitten ook goede coaches tussen met de juiste ervaring. Denk aan loopbaancoaches, businesscoaches, relatiecoaches en zangcoaches. Hebben vaak een opleiding gedaan en weten hoe ze iets op professionele wijze moeten aanpakken.

Maar, dan heb je tegenwoordig ook de lifestylecoaches, mindfulnesscoaches, menstruatiecoaches, ademhalingscoaches, highvibecoaches, wandelcoaches en vitaliteitscoaches. Vaak geen enkele opleiding gedaan of hoogstens een lullig cursusje gehad tussen het high viben en yogaën door. Zelf coach geworden omdat ze zelf met allerlei problemen worstelden, maar inmiddels volledig op hun vuur zitten en hun goud hebben gevonden.

Fijne vrienden, het is vandaag dus de 'Dag van de Coach'. Dé dag om tot nieuwe inzichten te komen. Stop met het voorzichtig zijn en op safe spelen, vanaf vandaag ga jij op je vuur zitten! Vanaf vandaag ga jij op zoek naar waar jouw goud zit en waar jouw vuur hard van aan gaat!

Ga op je vuur zitten en vind je goud 🔥

Neem afscheid van dat duiveltje in jezelf!

Word één met de natuur!

Verlos jezelf van de pijn!

Ga volledig in je kracht staan en dring tot jezelf doorrrr

Het is tijd voor de squad-challenge!

Kiss your own shoulders voor wat zelfliefde!

Schop die negativiteit gewoon weg!

Alles werkt gewoon samen!

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties