Joran van der Sloot kan nog eens 18 jaar extra krijgen dankzij grote cocaïnehandel Nieuws
Auteur
23/05/2022 15:04

Joran van der Sloot kan nog eens 18 jaar extra krijgen dankzij grote cocaïnehandel


Joran van der Sloot, inmiddels 34 jaar oud, zit nog altijd vast in Peru in verband met de moord op de Peruaanse studente Stephany Flores in 2010. Hij kreeg hier 28 jaar voor in 2012. Maar, hij wordt ook nog steeds verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway op Aruba in 2005.

Alsof dit niet genoeg is heeft hij zich wederom in de nesten gewerkt doordat hij een cocaïnehandeltje had opgezet in de Juliaca-gevangenis, waar hij sinds 2018 zat. Hij riskeert hierdoor nog een 18 jaar extra, bovenop de 28 jaar die hij al had (waar hij er 12 van heeft uitgezeten). Eén gelukje voor Joran: je hoeft in Peru 'maar' 35 jaar te zitten maximaal...

Nieuwe ontwikkelingen

Overigens zijn er in de zaak Holloway ook nieuwe ontwikkelingen, want de Amerikaanse advocaat en journalist Greta Van Susteren zegt dat ze een extreem belangrijk bewijsstuk in handen heeft gekregen. Wat het is vertelt ze nog niet, maar volgens haar zou het ervoor zorgen dat moeder Beth Holloway de zaak na 17 jaar eindelijk af zou kunnen sluiten.

Over Joran van der Sloot

Joran van der Sloot werd in 1987 in Arnhem geboren. In 1990 verhuisde het gezin Van der Sloot naar Aruba. Hij zat gedurende zijn hele schooltijd op de International School of Aruba. Op de kleuterschool spraken de meeste kinderen Engels of Papiaments, waardoor Joran zich er aanvankelijk alleen voelde. Hij had niet veel vriendschappen, maar hij had wel een paar goede vrienden. Van der Sloot was sportief ingesteld en hielp de sportleraar op school met de jongere leerlingen. Hij werd "honor student", een titel voor een leerling die, naast het behalen van goede schoolresultaten, zich ook inzet binnen de school. Ook hielp hij op de tennisclub. Op zijn zestiende kreeg hij zijn eerste vriendinnetje. Toen de verkering uitraakte zocht hij zijn troost in het uitgaansleven van Aruba. Hij verhuisde van zijn kamer in het ouderlijk huis naar het gastenhuis in de tuin, waardoor zijn ouders geen zicht meer hadden op wat hij 's avonds uitvoerde. Op zijn zeventiende kreeg hij opnieuw verkering, totdat de zaak-Holloway aan het licht kwam. (bron: Wikipedia)

Veel besproken

Veel besproken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties