Zucht: OnlyFans-model zoekt aandacht en droogt haar string tijdens een vlucht Random
Auteur
20/05/2022 11:00

Zucht: OnlyFans-model zoekt aandacht en droogt haar string tijdens een vlucht


Alles voor de aandacht, en zeker als OnlyFans-model moet je natuurlijk wel 'in the picture blijven' zodat er idioten 30 dollar per maand voor jouw pikante kiekjes blijven betalen. Dit dacht ook VVS Diamond, zelfbenoemd "squirt queen" en dus verzon ze maar eens iets om in het middelpunt van de belangstelling te komen te staan.

Hoe doe je dat? Simpel, trek tijdens een vlucht je string uit en droog dat ding zo opvallend mogelijk onder de ventilatieroosters van het vliegtuig. Zorg er ook vooral voor dat het een opvallend rode unit is zodat werkelijk IEDEREEN dat ziet. Klein detail: waarschijnlijk viel de ophef op social media tegen want uiteindelijk heeft ze de video ZELF op haar eigen Instagram gepost. Ja joh, zucht nog maar even.

Het idee was overigens niet heel origineel, want een tijdje geleden verscheen er een video van een ijverige huisvrouw die ook besloot ook onderweg haar ondergoed te wassen, of dat in scène te zetten. Of weet je nog, die knakker die een string als mondkapje gebruikte en het vliegtuig werd uitgezet? Blijkbaar vinden mensen het nog steeds leuk want het videootje van VVS Diamond kreeg binnen no-time 14.000 likes en er ontstond inderdaad een heel klein ophefje. Leuk man, 2022.

Ook maakt ze dit soort hilaaaaarische video's

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties