Delen is lief

Email

Gewoon een doodnormale dag in Florida: messentrekker treft tijdens road rage net even de verkeerde

In Florida gebeuren de meest bijzondere zaken, want de "Florida Man" is op d'n interwebz al wel een dingetje: de meest vreemde nieuwsberichten beginnen namelijk met die term. Vandaag treffen we een gezellige road rage aan, maar deze verliep net even anders dan anders.

Rafel Rivera (50) besloot namelijk een stelletje bikers af te snijden. Die waren daar natuurlijk niet blij mee, en zij achtervolgden de beste man om hem daar even op aan te spreken. Rivera flipte echter, trok en mes en begon ermee te zwaaien. Allemaal leuk en aardig vriend, maar 1: je staat op video en 2: don't bring a knife to a gun fight. Rivers zit inmiddels in de bak en mag zich verantwoorden voor poging tot doodslag.

Artikel delen

Embed code

Veel bekeken

Topreactie (+)

Dus als ik het goed begrijp is die motor lul afgesneden en volgt vervolgens man met mes. Man met mes voelt zich bedreigt omdat motor lul achter hem aan blijft rijden. Tot man met mes uiteindelijk uitstapt en tegen motor lul zegt dat hij moet oprotten. Hij doet dat niet. Man met mes zwaait met zijn mes... motor lul trekt zijn pistool en man met mes word opgepakt en veroordeeld?? Wat een raar land.

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail