Foei: bedrijven boos op Famke Louise en vriend Denzel, zouden facturen niet betalen Shownieuws
Auteur
19/05/2022 12:35

Foei: bedrijven boos op Famke Louise en vriend Denzel, zouden facturen niet betalen


Tijd voor een verse dosis ophef, roddels en achterklap! Ditmaal over multitalent Famke Louse en vriend Denzel Slager. Er gaan namelijk berichten rond op de interwebs waarin verteld wordt dat Famke en Denzel het niet zo nauw nemen met gemaakte afspraken over betalingen. Zo zouden ze een auto op Curaçao gehuurd hebben in ruil voor wat gratis promotie op social. Want dat is hoe influencers werken: wij taggen je in een vakantiekiekje op Instagram en wij mogen dan lekker een weekje gratis rondrijden. Echter, die promotie zou er helemaal niet zijn geweest. Verhuurbedrijf boos, maar volgens Famke zou de auto niet echt goed zijn bevallen. Uh huh...

Het lijkt echter niet de eerste keer dat ze dit flikken. Een ander bedrijf meldde het volgende:

Hee graag even anoniem. lk dacht eerst dat dit verhaal over mij ging, maar bij mij hebben ze dit ook geflikt afgelopen zomer bij de promotie van hun serie in het Krasnapolski hotel in Amsterdam Ik heb 3 busjes voor ze gehuurd inclusief 3 chauffeurs van 10u s'ochtends tot 3u s'nachts. We moesten de families ophalen in Groningen, afzetten in Amsterdam, toen hele dag wachten tot die promotie klaar was en weer terug naar Groningen.
Toen ik de factuur stuurde naar ze waren ze helemaal verbaasd omdat ze zeiden dat het gratis zou zijn in ruil van aftitelingreclame bij de serie.
Ik ben 2 maanden bezig geweest om m'n geld te krijgen en uiteindelijk heeft een of andere partij uit België de factuur betaald. Die arme dame van dat Belgische bedrijf wist ook niet goed wat ze met de factuur moest omdat zij ook via Denzel waren ingehuurd.

Check hieronder de screenshots.

Bron: juicechannel

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties