Delen is lief

Email

9-jarig ventje sluit broer (10) op in container in Drachten, brandweer opgetrommeld om hem eruit te halen

Tussen broertjes heerst altijd een vorm van rivaliteit en er worden altijd rotgeintjes uitgehaald. Hoort erbij, en dat werd gisteren in Drachten helemaal duidelijk toen de 9-jarige Finn zijn 10-jarige broertje Levy opsloot in een container. Het ding stond open en voor de gein stapte Levy erin, waarop Finn de deur dichtgooide.

Supergrappig natuurlijk, totdat het kreng echt niet meer openging en de brandweer met een speciale sleutel moest komen om het ventje uit zijn benarde positie te bevrijden.

Soortgelijke artikelen

Topreactie (+)

Ja, maak jij even een melding bij de gemeente. Met een beetje mazzel wordt dat na 4 werkdagen opgemerkt in een mailbox, zodat het kan worden doorgezet naar de juiste afdeling. Op die afdeling is "degene die erover gaat" net weg voor zijn vakantie van 5 weken. Als hij terugkomt en al zijn collega's heeft verteld over zijn vakantie gaat hij zijn mailbox eens bekijken. Na 3 dagen is hij dan eindelijk bij het mailtje aangekomen met deze melding, dus zet hij hem in de planning. 2 weken daarna gaat Sjaak dan met zijn sleuteltje op pad, om ter plaatse erachter te komen dat het het verkeerde sleuteltje is. Als hij de volgende ochtend terugkomt vindt hij vervolgens een uitgemergeld knulletje die zich al die tijd heeft gevoed met bananenschillen, mayo uit patatbakjes en weggegooide broodpakketjes van brugklassers. Ik denk dat de brandweer een beter idee was.

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail