Volgers piswoest op Dré en Monique vanwege voorkeursbehandeling: "nog geen dag gewerkt!" Shownieuws Instagram/moniquenoell
Auteur
12/05/2022 11:45

Volgers piswoest op Dré en Monique vanwege voorkeursbehandeling: "nog geen dag gewerkt!"


Dreetje en Monique Westenberg houden samen stellig vol dat ze het niet weer samen aan het proberen zijn, maar inmiddels staan de juicekanalen en roddelbladen vol met het tegendeel. Moeten ze lekker zelf weten, en als Mniekie besluit om Dreetje na zijn escapades met Bridget en Sarah van Soelen weer in huis te nemen dan is dat prima voor ze. Succes, er gingen zelfs al geruchten over een huwelijk... Voor hoe lang dat duurt. Tegelijkertijd gaan er overigens OOK weer roddels over dat ze dit bewust stilhouden vanwege een nog te verschijnen documentaire. We gaan het zien, we kunnen niet wachten! Of wacht, nee... Toch wel.

Hoe dan ook, sommige volgers zijn knap pissig, en niet geheel onterecht. Het gezinnetje is namelijk een maandje naar Amerika geweest om te ontdekken "welke vorm ze als gezin nodig hadden". Tuurlijk, doen we allemaal wel eens. Echter trokken zij hiervoor hun koter een maand van school af, en dát schoot sommige mensen in het verkeerde keelgat.

Vind nou helemaal niemand hier het raar dat ze een kind een maand van school halen om op vakantie te gaan??? Sommige ouders kunnen hun kind niet eens 1 dag eerder vrij krijgen.

Klopt inderdaad, want hoe hard je ook werkt, er zijn nogal strenge regels rondom dit soort zaken en je kunt niet zomaar even je kind van school halen. Ook al maak je 80-urige werkweken: je houdt je maar aan schoolvakanties, want die zijn er genoeg. Niet eens zo'n gekke regel. Echter reageerde Monique op deze volger:

Ik snap je. Ook wij kunnen dat niet “zomaar” doen. als eigen ondernemer(s) mag je een aanvraag doen om buiten de vakanties weg te gaan. Dit mag tot een max aantal dagen. Daarna was het april/mei vakantie.

Leuk en aardig, en voor sommigen natuurlijk prima dat dit soort uitzonderingen er zijn, maar Yvonne Coldeweijer moest hier toch wel verschrikkelijk hard om lachen. En eerlijk is eerlijk: in haar relaas zit wel een pijnlijke kern van waarheid...

Instagram/lifeofyvonne

Monique reageerde onlangs op de trouwgeruchten

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair