Femke Halsema bedolven onder bedreigingen na verplaatsen eventuele huldiging Ajax Nieuws
Auteur
10/05/2022 11:15

Femke Halsema bedolven onder bedreigingen na verplaatsen eventuele huldiging Ajax


Het is weer zover: Femke Halsema wordt voor de zoveelste keer bedreigd en online uitgescholden. Dit keer niet omdat ze de Wallen wil sluiten, kerstverlichting wil verbieden, de prijzen van bier wil verdrievoudigen of inclusieve veganisten uit de Balkan korting geeft op tramkaartjes, nee, ze krijgt het nu op haar dak vanwege de verplaatsing van de eventuele huldiging van Ajax, aanstaande woensdag.

Tekort aan security

Oké, ze moeten dan nog wél effe landskampioen worden door van SC Heerenveen te winnen, maar vanwege het enorme tekort aan beveiliging zal die huldiging dan niet plaatsvinden op het Museumplein, maar in het stadion zelf. Lullig wellicht, maar ergens ook nog wel begrijpelijk aangezien er in elke sector enorme tekorten aan personeel te vinden zijn. Echter, voetbalfans gonna voetbalfan en dus wordt Halsema bedreigd en uitgescholden via haar online kanalen en vooral haar privéberichten. Sterker nog, ze heeft zelfs gereageerd met de vraag of dat iets minder kan.

Een aantal openbare reacties

Wat vind jij?

We snappen natuurlijk best dat een huldiging in de stad veel leuker is en dat daar véél meer mensen bij kunnen zijn, maar als uiteindelijk de stad gesloopt wordt heb je daar uiteindelijk ook weinig aan. Maar wellicht ligt dat aan ons, dus laat vooral in onderstaande poll weten wat jij ervan vindt.

Poll

Poll

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties